-
marieke@eduapp.nl

Bordfolio in het VO

Op het Munnikenheide College kunnen leerlingen hun eigen tempo en niveau bepalen. Gepersonaliseerd leren is hier echt mogelijk gemaakt. Mede door het gebruik van Bordfolio.

Zij hebben met één van de leerlabs van Leerling2020 meegedaan om leerroutes op een individuele manier in te richten. Samen met iTunesU (een gratis leeromgeving van Apple) en Bordfolio maken zij gepersonaliseerd leren mogelijk. In Bordfolio maken de leerlingen hun eigen planning op basis van een leerlijn die voor hen is klaargezet. Ook kan de docent individueel aanpassingen doen op deze leerlijn. Zo leert een leerling altijd op maat.

In dit filmpje vertellen docenten Irene en Margo samen met de directeur Carina hoe zij het Leerlab vormgeven en de leerlingen op eigen tempo en niveau laten leren.






Wil je ook meer weten over het mogelijk maken van gepersonaliseerd leren op jouw school? Wij kunnen je hier altijd meer over vertellen. Ook hoe je dit kunt organiseren en aanvullende middelen zoals iTunesU kunt inzetten.

Neem contact met ons op


Tweet

Meer weten? Lees ook onze andere artikelen op onze blog en volg ons op Twitter.

Andere artikelen:

Commentaar geven op portfolio van leerling

Sinds vandaag is het mogelijk om als leerkracht commentaar te geven op ieder leerling portfolio. Het commentaar is alleen zichtbaar voor leerkrachten. Als leerkracht is het ook mogelijk om van iedere leerling al het commentaar bekijken. Daarnaast... lees verder
-
Petrik de Heus

Makkelijker kopiëren van roosters

Kopiëren van roosters in het planbord kan veel tijd besparen: met 1 druk op de knop kopieer je he... lees verder
-
Petrik de Heus

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.