Over ons


Waarschijnlijk ken je ons niet, maar ken je onze software wel. Als je ooit online een mobiele telefoon/abonnement hebt gekocht, weleens van internet provider bent geswitcht, of online contact gehad hebt met de overheid, dan heb je met software gewerkt die wij hebben ontwikkeld.


Marek

Petrik


In 2013 werden wij (Marek en Petrik) benaderd door twee scholen met de vraag: "Jullie hebben van alles gebouwd, kunnen jullie niet een digitaal planbord ontwikkelen wat meer kan dan reeds bestaande oplossingen?" Dit leek ons een mooie uitdaging en we gingen aan de slag. Samen met een aantal leerkrachten van deze scholen hebben we een eerste versie van het planbord ontwikkeld.

Omdat we toch bezig waren, kregen we tevens de vraag of we de kasten vol met portfolio mappen konden digitaliseren: de leerlingen konden dan hun werk mee naar huis nemen en leerkrachten konden sneller en makkelijker zoeken en werk bekijken.

Als werknaam voor het project hadden we gekozen voor de samenvoeging van planbord en portfolio = Bordfolio. Deze naam is blijven hangen. Ondertussen zijn we een paar jaar verder: wat begon als een eenmalig project is nu een online dienst die op tientallen scholen in PO en VO wordt gebruikt. Maar ook op bijvoorbeeld BSO/NSOs en kunstacademies. En we gaan door, Bordfolio wordt continu, samen met leerkrachten, verder ontwikkeld: Bordfolio bevat nu ook leerlijnen/doelen, opdrachten, ouder communicatie en rapporten.In de buurt?

Bij ons ben je altijd welkom. De koffie staat klaar (en de thee ook).

We zitten aan de zuidkant van de haven, op loopafstand van het Zuiderstrand Theater.

Bezoekadres

Postadres

  • Bordfolio
  • Dordtsestraat 9
  • 2587TS Scheveningen

Bank/KvK

  • KVK: 66733286
  • Bank: NL25 BUNQ 2290 0182 95
  • BTW: NL856677280B01

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.