Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? stuur ons gerust een email of een berichtje op Twitter. We horen graag van je.

Voor wie is Bordfolio bedoeld?

Bordfolio is in eerste instantie ontwikkeld voor het primaire onderwijs (basisscholen en speciaal onderwijs) maar kan prima gebruikt worden door middelbare scholen (voortgezet onderwijs) of andere scholen.


Op welke apparaten werkt Bordfolio?

Bordfolio werkt op alle moderne browsers: Firefox, Chrome, Safari en Internet Exporer (9 en hoger) op smartphones (iPhone, Android), tablets (iPad, Android, Surface), Mac en PC.

Heb je het idee dat er iets niet goed werkt op jouw apparaat? Laat het ons weten.


Is Bordfolio wel veilig?

Jazeker, wij nemen veiligheid heel serieus: alles wat je binnen Bordfolio doet gaat via een versleutelde verbinding, net als bij internet bankieren. Zo blijft alles wat je doet afgeschermd.

Ook zorgen we er voor dat alle informatie goed wordt opgeslagen, zelfs op meerdere servers (en zelfs op meerdere locaties). Zo garanderen we dat gegevens, zelfs bij een storing, niet verloren kunnen gaan.

Lees meer op onze Privacy pagina.


Wat doen jullie met onze gegevens?

Het korte antwoord is helemaal niets.

Ons enige doel is om een zo goed mogelijk portfolio en planbord te bieden. Om dit te kunnen doen moeten wij de informatie die je invoert wel opslaan. We verwerken dus alle data die je invoert, ook de persoonlijke gegevens (namen van kinderen en leerkrachten).

Bordfolio zal deze gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden zonder toestemming van de betreffende school.

Alle gegevens blijven eigendom van de school. Als school heb je het recht om op ieder moment de data op te vragen en om ons te vragen de data te vernietigen.


Wat gebeurt er met het portfolio als een leerling van school gaat?

Leerlingen kunnen hun hele portfolio downloaden. Zo kunnen ze altijd alles bekijken.

Sinds kort is er ook een standaard ( NEN-2035 ) voor het uitwisselen van portfolio gegevens tussen verschillende systemen. Je kunt dan je gegevens uit Bordfolio downloaden en vervolgens uploaden in een ander systeem. Neem voor meer informatie contact met ons op.


Kan ik Bordfolio koppelen met ... ?

Bordfolio is envoudig te koppelen met vrijwel ieder LVS (ParnasSys, Esis, Magister, SomToday en meer). Met een druk op de knop kun je alle leerlingen en groepen inladen.

Wil je iets anders koppelen? Neem dan contact met ons op.

Moet ik alle leerlingen met de hand invoeren?

Nee, dat hoeft gelukkig niet. Je kunt eenvoudig een bestand uploaden met daarin alle leerlingen. Wij verwerken het bestand en maken automatisch alle leerlingen aan.


Is Bordfolio een leerlingvolgsysteem?

Nee, dat is het vooralsnog niet. Wij slaan geen toetsresultaten op van methodetoetsen en methodeonafhankelijke toetsen. Wel is Bordfolio goed bruikbaar om de ontwikkeling van leerlingen te volgen.


Andere vragen?

Mocht je andere vragen hebben, stuur ons gerust een email of een berichtje op Twitter.

We horen graag van je.

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.