-
Petrik de Heus

Veel kleine verbeteringen


Terwijl we druk bezig zijn met grote verbeteringen waar we je binnenkort meer over laten weten hebben we ook een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd.

Verplichte activiteiten

Is een instructie verplicht voor een leerling? Of wil je als leerkracht dat de leerling deze week meedoet met een workshop? Eenmaal gekozen activiteiten waren door de leerling weer aan te passen. Ook al had je als leerkracht de leerling ingepland. Plan je nu als leerkracht een leerling in voor een activiteit, dan is dit niet meer aan te passen door de leerling zelf. Als leerkracht kun je de leerling natuurlijk wel voor een andere activiteit inplannen.

Opmerkingen voor leerlingen

Wil je als school dat leerlingen zelf ook opmerkingen kunnen plaatsen? Dit is nu aan te passen voor je school (onder beheer -> school) . Leerlingen kunnen alleen opmerkingen plaatsen bij werk waar ze aan gekoppeld zijn.

Portfolio delen is niet voor iedereen

Het was al mogelijk om het 'liken' uit te zetten voor je school. Voor een aantal scholen ging dat niet ver genoeg. Deze scholen willen liever niet dat leerlingen elkaars werk kunnen bekijken. Je kunt dit als school nu uitzetten (ook deze instelling vind je onder beheer -> school).

Maximaal aantal leerlingen instellen per activiteit

Misschien wil je als school dat er maandag maximaal 20 leerlingen kunnen buitenspelen en dinsdag 25 leerlingen. Dit was eerst niet mogelijk. Nu kun je bij het inplannen van de activiteit het aantal leerlingen instellen. Als je een activiteit kopieërt wordt het maximaal aantal leerlingen ook gekopieërd.


Tweet

Meer weten? Lees ook onze andere artikelen op onze blog en volg ons op Twitter.

Andere artikelen:

Commentaar geven op portfolio van leerling

Sinds vandaag is het mogelijk om als leerkracht commentaar te geven op ieder leerling portfolio. Het commentaar is alleen zichtbaar voor leerkrachten. Als leerkracht is het ook mogelijk om van iedere leerling al het commentaar bekijken. Daarnaast... lees verder
-
Petrik de Heus

Liken in het digitale portfolio

Leerlingen konden al eigen werk liken in hun digitaal portfolio. Zijn ze ergens trots op en willen ze dat aan anderen laten zien, dan kunnen ze op de "Vind ik leuk" knop klikken. Het werk wordt dan zichtbaar voor andere leerlingen uit de groep en ... lees verder
-
Petrik de Heus

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.