-
Marek de Heus

Nieuwsbrief januari 2018

De feestdagen zijn voorbij en 2018 is in volle gang. Wij willen jou de beste tools bieden om van 2018 een geweldig jaar te maken. Hier een greep uit de laatste ontwikkelingen:

Privacy, hoe zit dat precies?
Er komt nieuwe Europese privacy wetgeving aan (de zogenaamde AVG), deze is ook van toepassing op scholen. Mogelijk krijg je hier vragen over. Op onze privacy pagina vind je alles over hoe wij omgaan met privacy, cookies, de nieuwe wetgeving en meer.

Less is more
Als leerkracht wil je niet altijd al het werk van alle leerlingen zien. Zeker op grotere scholen is het fijn om alleen informatie te zien van leerlingen waar je daadwerkelijk les aan geeft. Nu kun je eenvoudig instellen welke leerkracht wat ziet in portfolio en planbord.

Meer is soms ook fijn
Elk item in een portfolio bevatte altijd exact 1 foto, fimpje of ander bestand. Nu kun je nadat je iets in een portfolio hebt gezet, nog een bestand toevoegen. Dit kan heel handig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je de voortgang wilt vastleggen van een opdracht.

Zien we je op de IPON?
De IPON (vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT) is dit jaar op 7 en 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je daar met ons van gedachte wisselen? We hebben geen stand maar zijn wel aanwezig. Laat weten op welke dag je gaat, dan spreken we graag met je af.


Tweet

Meer weten? Lees ook onze andere artikelen op onze blog en volg ons op Twitter.

Andere artikelen:

Verbeterde server infrastructuur

We groeien snel. Dagelijks doen er nieuwe scholen mee. Om deze groei aan te kunnen hebben we onze server infrastructuur verbeterd. Zo kunnen we pieken beter afvangen en zal Bordfolio over het algemeen sneller laden. Op een aantal andere plekken k... lees verder
-
Petrik de Heus

Bordfolio nu gratis voor scholen vanwege Covid-19

Veel scholen in het hoger onderwijs zijn inmiddels gesloten. De kans dat dit ook voor lager en middelbaar onderwijs gaat gebeuren is reëel. Scholen die nog geen gebruik maken van Bordfolio, kunnen per direct gratis gebruik maken van Bordfolio tot... lees verder
-
Petrik de Heus

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.