Planbord

"Het kiezen met het planbord scheelt een boel tijd. Ook is het fijn dat ik later nog kan zien welke keuze de kinderen hebben gemaakt."

- Priscilla, leerkracht groep 2/3
 

Leerlingen plannen zelf de activiteiten voor de dag of week.

Laat leerlingen zelf kiezen

Tijdens keuzemomenten kiezen leerlingen voor een activiteiten. Leerlingen kiezen zelf wat ze leuk vinden of waar ze beter in willen worden.

Stel eenvoudig in welke activiteiten, locaties en keuzemomenten er zijn


Groepsoverstijgend en personaliseerbaar

Koppel activiteiten aan meerdere groepen en laat leerlingen groepsoverstijgend kiezen.

Ook kun je leerlingen aan meerdere groepen koppelen, om zo meer gepersonaliseerd onderwijs te bieden.

Maak bijvoorbeeld een aparte groep aan voor leerlingen die nog niet zo goed kunnen lezen. Of maak een activiteit aan die alleen te kiezen is door kinderen in een plusklas.


Beperk keuzemogelijkheden

Mogen leerlingen een bepaalde activiteit alleen 1 keer per dag kiezen? Of is er voor een bepaalde activiteit ruimte voor een beperkt aantal leerlingen?

Bij iedere activiteit kun je aangeven wat de regels zijn. Leerlingen krijgen alleen die keuzes te zien die aan alle regels voldoen.Maximaal 5 leerlingen

Maximaal 12 leerlingen

Maximaal 1 keer per week te kiezen

Maximaal 2 keer per day te kiezen

Snel roosters aanmaken en kopiëren

Nieuwe roosters zijn eenvoudig aan te maken. Heb je een rooster dat niet veel verandert per week? Kopieër het rooster van de vorige dag of week, voor de groep of school.

Veilig en betrouwbaar

Foto's, bestanden en video's, alles is standaard afgeschermd (Privacy by Design). Je bepaalt zelf wat je deelt met anderen. Alle data blijft eigendom van de school en komt niet in handen van derden.

Privacy vinden wij een fundamenteel recht. We slaan dan ook zo min mogelijk gegevens van je op. Wij hanteren de ‘Model Verwerkersovereenkomst v4’ van het Privacyconvenant Onderwijs conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en GDPR. Daarnaast volgen wij best-practices om veilige software te ontwikkelen en beheren.

Lees meer op onze privacy & beveiliging pagina.


60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.