Leerlingportfolio

"De kinderen zijn heel enthousiast, ze zijn echt eigenaar van hun eigen portfolio. Leerlingen kunnen zelf werk toevoegen, dat bespaart de leerkracht veel tijd."

- Bram, leerkracht groep 7/8
 

Met één druk op de knop voeg je een werkstuk toe.

Bordfolio geeft je overzichtelijk geordende leerlingportfolios welke de hele schoolperiode mee groeien.


Opslag van foto's, video's én meer

Met ons digitaal portfolio is het mogelijk om foto's, video's, PDFs en Office bestanden op te slaan, zo vaak en zo veel je wilt. Maak een foto van een papieren werkstuk of een filmpje van een bouwwerk: met een druk op de knop voeg je het toe aan een portfolio.

Hebben de leerlingen samen iets gemaakt? Maak één foto, selecteer de leerlingen en het wordt automatisch toegevoegd aan de portfolios van de leerlingen.


   

   

   
Rapportage voorbeeld

Meer overzicht voor de leerkracht

Koppel werkstukken aan één of meerdere tags of leerlijnen precies zoals jij wilt. Zo zijn werkstukken eenvoudig terug te vinden: op datum, leerling, tag en/of leerlijn.

Gebruik rapportages om inzicht te krijgen in wat leerlingen willen doen.


Toegang voor ouders

Heb je net een portfoliogesprek gehad met ouders? Geef ze tijdelijk toegang tot het portfolio van hun kind. Ouders kunnen zo van huis uit zien wat hun kinderen hebben gemaakt.

Ook is de link te delen met opa of oma, zodat ook zij mee kunnen kijken.

Delen voorbeeld

Leuk !

Delen waar je trots op bent

Leerlingen kunnen werk waar ze trots op zijn delen met de groep en school. Werk wat anderen gedeeld hebben kunnen ze 'liken'.


Van kleuterklas tot loopbaan

Bij kleuters bewaar je de foto van de eerste vingerverf tekening of het filmpje van die spannende grote sprong by gym.

Oudere leerlingen uploaden zelf de presentatie van hun spreekbeurt of een filmpje van een zelf geprogrammeerde robot. Zo verzamelt de leerling bewijs van alle vaardigheden die zij/hij beheerst.

In het VO kun je het portfolio gebruiken voor het opslaan van stage verslagen en andere loopbaan oriëntatie gerelateerde zaken.

Bij het verlaten van school krijgt de leerling alles digitaal mee in een handig formaat.

Usb stick
Lock

Veilig en betrouwbaar

Foto's, bestanden en video's, alles is standaard afgeschermd (Privacy by Design). Je bepaalt zelf wat je deelt met anderen.

Wij nemen veiligheid en privacy heel serieus: alles wat je binnen Bordfolio doet gaat via een versleutelde verbinding, net als bij internet bankieren.

Alle data blijft eigendom van de school en komt niet in handen van derden.

Bordfolio is het digitale planbord en leerlingportfolio voor primair en voortgezet onderwijs

er staat al een klas voor je klaar...