-
Marek de Heus

Nieuwe schooljaar van start met vereenvoudigd planbord

Het planbord binnen Bordfolio zit er al vanaf het begin in. Nu hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd waardoor je er gemakkelijker mee kunt werken.

Iedere school binnen Bordfolio kon op het planbord haar eigen keuzemomenten definiëren.

Wel was het zo, dat dit moment dan gold voor alle groepen. Wanneer je de tijd van een keuzemoment wilde aanpassen, dan gebeurde dit school breed, voor alle groepen dus.
Indien een school 1 persoon heeft die alle keuzemomenten aanmaakt, dan is dat geen probleem. Wanneer echter meerdere leerkrachten het planbord beheren, dan kon dit nogal eens tot frustraties leiden.

Maar nu niet meer: wanneer je een keuzemoment aanpast, gebeurt dit alleen voor de groep die je geselecteerd hebt in het groep filter. Heb je niets geselecteerd? Dan wordt de aanpassing alsnog school breed doorgevoerd.

Ook kun je nu direct een activiteit aanmaken en de start en eindtijd aangeven. Je hoeft dus niet meer eerst een keuzemoment te creëren. Dit scheelt een aantal keer klikken waardoor je sneller een planning maakt.

In dit filmpje leg ik alles uit.

We hopen dat je met deze verbeteringen gemakkelijker roosters kunt maken in het nieuwe schooljaar!   


School buses waiting foto van scott1346, CC by 2.0


Tweet

Meer weten? Lees ook onze andere artikelen op onze blog en volg ons op Twitter.

Andere artikelen:

Nieuwsbrief maart 2018

Steeds meer scholen kiezen voor Bordfolio. Hier zijn wij heel blij mee. Ook betekent dit dat we meer tijd kunnen besteden om Bordfolio voor jou zo prettig mogelijk te maken. Enkele recente verbeteringen zijn: Opdrachten prettiger voor leerkracht ... lees verder
-
Petrik de Heus

Bordfolio nu gratis voor scholen vanwege Covid-19

Veel scholen in het hoger onderwijs zijn inmiddels gesloten. De kans dat dit ook voor lager en middelbaar onderwijs gaat gebeuren is reëel. Scholen die nog geen gebruik maken van Bordfolio, kunnen per direct gratis gebruik maken van Bordfolio tot... lees verder
-
Petrik de Heus

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.