-
Marek de Heus

Update januari


Nu de leerlingen weer thuis zitten, wordt er wederom extra veel gevraagd van leerkrachten. Wij proberen ons steentje bij te dragen door goed te luisteren naar jullie behoeftes en hier zo snel mogelijk op in te spelen. Een klein overzicht:

Momenteel wordt er vooral veel gebruik gemaakt van opdrachten, vaak met video. Het uploaden, verwerken en afspelen van filmpjes is sneller op ieder apparaat. Verder kun je werk nu echt "full-screen" zien en zijn PDF, Powerpoint Slides en andere documenten beter te bekijken.

We hebben van een aantal scholen het verzoek gekregen om opdrachten niet gelijk als ingeleverd te markeren als leerlingen iets toevoegen. Leerlingen kunnen zo meerdere dingen uploaden, tekst aanpassen en pas als het helemaal af is, inleveren. Dit heb ik echt net af, en gaat hopelijk vandaag of morgen live.

Commentaar/reacties zijn leuk, maar soms is deze functionaliteit wat veel van het goede. Je kunt binnen je school instellen (menu -> beheer -> school) hoe je hier mee om wilt gaan. Maar wat nieuw is, is dat je als leerkracht de commentaar functie kunt uitzetten per werk.

Verder hebben we veel kleine aanpassingen gedaan om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Ook hebben we een aantal bugs verholpen die door jullie zijn gemeld. Alles bij elkaar hebben we afgelopen jaar meer dan 1100 aanpassingen gedaan. 

Nu weer snel verder :-)


Tweet

Meer weten? Lees ook onze andere artikelen op onze blog en volg ons op Twitter.

Andere artikelen:

Meester Bram bij RTL nieuws

Bram van Mil van de Snijdersschool in Rijswijk was in een item van RTL nieuws te zien over het gebruik van tablets in het onderwijs. Bordfolio is ontwikkeld in samenwerking met de Snijdersschool. http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/meer-tab... lees verder
-
Petrik de Heus

De Snijdersschool: referentieschool 2016

Referentiescholen (van School aan Zet) zijn scholen die op het gebied van Lerende Organisatie een... lees verder
-
Petrik de Heus

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.