-
Petrik de Heus

Bordfolio op de NOT: de grootste vakbeurs voor het onderwijs

Van 24 tot en met 28 januari staat Bordfolio op de NOT: de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) en middelbaar beroepsonderwijs. Als onderwijsprofessional kun je hier terecht voor een compleet aanbod aan producten en oplossingen voor het gehele onderwijs. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bordfolio is een gebruiksvriendelijk online onderwijssysteem met daarin een planbord en een leerlingportfolio. Met het online planbord en portfolio kunnen leerlingen zelf activiteiten plannen, werk verzamelen en delen waar ze trots op zijn. Daarnaast levert het kiezen met het planbord een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Ben je je aan het oriënteren op een digitaal portfolio en/of planbord? Op onze stand (A048) in hal 11 zijn leerkrachten aanwezig die met het online planbord en/of portfolio werken en die hun praktijkervaringen graag met je delen. Daarnaast kun je ter plekke aan de slag met Bordfolio. Via deze link vraag je een gratis toegangskaart aan voor de NOT.

Maak kans op een SPRK+-robotbal
Bezoek onze stand, laat je badge scannen en maak kans op een SPRK+-robotbal: met deze robotbal leren kinderen (en volwassenen) spelenderwijs programmeren. De robotbal is speciaal ontwikkeld om nieuwsgierigheid, creativiteit en inventief vermogen te prikkelen. In de week na de NOT verloten wij de SPRK+.

Bordfolio is ontwikkeld in samenwerking met de J.H. Snijdersschool en RKBS De Bras, op basis van de wensen uit de praktijk. Al meer dan 30 PO en VO- scholen werken met het digitale onderwijssysteem en zijn zeer enthousiast. Je kunt één of beide tools in je school gebruiken.


Tweet

Meer weten? Lees ook onze andere artikelen op onze blog en volg ons op Twitter.

Andere artikelen:

De Bras, onderwijs 2032 en Bordfolio

Het Platform Onderwijs2032 heeft in 2015 in opdracht van de staatssecretaris van Onderwijs een ma... lees verder
-
Petrik de Heus

Nieuwsbrief januari 2018

De feestdagen zijn voorbij en 2018 is in volle gang. Wij willen jou de beste tools bieden om van 2018 een geweldig jaar te maken. Hier een greep uit de laatste ontwikkelingen: Privacy, hoe zit dat precies? Er komt nieuwe Europese privacy wetgevin... lees verder
-
Marek de Heus

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.