-
Petrik de Heus

Meer gepersonaliseerd onderwijs met verbeterde groep functie

Heb je leerlingen in een plusklas zitten? Wil je activiteiten plannen voor een specifiekere doelgroep? Je kunt nu leerlingen in meerdere groepen plaatsen.


Leerlingen waren altijd gekoppeld aan 1 groep. Alle leerlingen konden kiezen voor de activiteiten van die groep. Dit maakte het soms lastig als je een deel van de groep andere activiteiten wilt laten kiezen.

Door leerlingen aan meerdere groepen te koppelen, kun je leerlingen meer gepersonaliseerd onderwijs bieden. Maak bijvoorbeeld een aparte groep aan voor leerlingen die nog niet zo goed kunnen lezen. Of maak een activiteit aan die alleen te kiezen is door een plusklas.

Hoe maak je een speciale groep aan? Heel eenvoudig, het is niet anders dan de groepen die je al kent: ga naar beheer -> organisatie, maak een nieuwe groep aan en voeg de leerlingen toe.


Tweet

Meer weten? Lees ook onze andere artikelen op onze blog en volg ons op Twitter.

Andere artikelen:

Archiveren van leerlingen en afspraken zichtbaar

Wat gebeurt er met het portfolio van leerlingen die de school verlaten? Het is zonde om al het werk weg te gooien. En wat gebeurt er met foto's die aan meerdere leerlingen zijn gekoppeld? Vanaf vandaag is het mogelijk om leerlingen te archiveren... lees verder
-
Petrik de Heus

Opmerkingen zichtbaar maken voor leerlingen

Opmerkingen waren altijd alleen zichtbaar voor leerkrachten. Leerkrachten konden deze gebruiken om extra informatie in het portfolio te plaatsen. We kregen van veel scholen de vraag om deze zichtbaar te maken voor de leerlingen. Leerkrachten kunne... lees verder
-
Petrik de Heus

60 dagen gratis proberen

Proberen is geheel vrijblijvend en kost niets.

Maak een account aan en ervaar zelf hoe prettig Bordfolio werkt.